Magas vérnyomáscsepp


Ez a termék kedvezményes árú csomagban is kapható Termékleírás A medvehagyma Allium ursinum a tavasz jótékony hírnöke. E remek hagymafélével érdemes megismerkedni, mert ötször hatásosabb a fokhagymánál. Alkalmazása: Belsőleg: naponta reggel 2 ml 1 kávéskanálnyi, kb.

Kapcsolódó tartalmak

Medvehagyma: Fő hatóanyaga a kéntartalmú alliin. A szervezetünk kiváló méregtelenítője, salaktalanítója. Különösen idős és stresszes körülmények között élőknek ajánlott!

kórtörténet hipertónia cukorbetegség

Kiváló segítség lehet a szív, a vér, és az magas vérnyomáscsepp munkájában. A magas koleszterinszint, továbbá a magas vérnyomás okozta panaszokat enyhítheti, magas vérnyomáscsepp vérnyomás szabályozásban is számíthatunk rá. Támogathatja az agyi erek működését, ez által erősítheti a memóriát, csökkentheti a feledékenységet.

milyen orrcseppek alkalmazhatók magas vérnyomás esetén

Segítheti a tüdő munkáját és a hurutosodásból eredő légzési panaszokat. A medvehagyma gátolja és semlegesíti a szervezetbe jutó káros sugárzások tv, számítógép, rádiótelefon, mikrohullám stb.

Tudnivalók A medvehagymából mg található a magas vérnyomáscsepp, kávéskanálnyi adagban. Összetevők medvehagyma.

Figyelmeztetés Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

Írjon véleményt a termékről

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Magas vérnyomás ellen 6 megoldás

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Vélemények 5.

mi a kezdeti magas vérnyomás