Hátfájás hipertóniával


Szerkesztő: Dr. Peter Bednarčík kandidátus A hátfájás pulzáló mágnesterápiával történő gyógyításának megbízhatóságát vizsgálta 40 páciens esetében, randomizált és placebo kontroll-vizsgálat során R. Harden kutatócsoportja.

magas vérnyomás esetén mi lehet a szemével hogyan lehet megtudni milyen fokú magas vérnyomás

A kezelések során az első két hétben a placebo csoport és az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiában részesült csoport között nem mutatkozott különbség. Később azonban az eredményekben jelentős változások mentek végbe.

szívmasszázs hipertónia 1 fokos magas vérnyomás kezelése gyógyszeres kezeléssel

A pulzáló mágneses mezővel kezelt pácienseknél két hét után jóval nagyobb mértékű javulást hátfájás hipertóniával. A fájdalom az ő esetükben 20 és ennél több százalékban növekedett a placebo csoport tagjaihoz képest.

vérvizsgálat magas vérnyomás miatt magas vérnyomás kezelés táplálkozás

A jelen vizsggálat eredményei tehát bizonyítják a 2 Hz-es és 15 mT intenzitású pulzáló mágneses mező analgetikus hatását. A vizsgálat eredményei egyúttal azt is alátámasztják, hogy hátfájás hipertóniával fenti hatás akár a pulzáló mágnesterápiát követő két elteltével léphet fel.

nyomás 100–60 magas vérnyomás esetén hogyan definiálható az 1 stádiumú magas vérnyomás

Ez azonban — a kutatók szerint — nem befolyásolja a terápia értékét és a komplex gyógymódok részévé kellene válnia. Forrás: Harden, R. Pain Practice. Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

mi a vérnyomás a magas vérnyomás esetén beszélgetés a magas vérnyomás témájában

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.