Hipertónia magnetoterápia


Azt javasolják a betegeknek, inkább ne pazarolják a pénzüket Mint a három és fél órás!

hipertónia magnetoterápia

Bár az előadó kikérte magának, hogy hipertónia magnetoterápia tartana, videóval, klipekkel és szóban is ismertette az Elixor Divine nevű magnetoterápiás eszközt, illetve az Elixor-terápia általános működési elvét és hatásait, összevetve az Elixor-készülékek árait a konkurencia termékeivel — idézi fel a lap, melynek cikkéből az is kiderül, hogy az Egészségügyi Engedélyezési hipertónia magnetoterápia Közigazgatási Hivatal EEKH augusztus végén felfüggesztette a Elixor Divine készülék forgalmazását, reklámozását pedig megtiltotta.

A döntés indoklásában szerepelt, hogy a géphez csatolt hipertónia magnetoterápia útmutatóból nem derül ki világosan, mely betegség kezeléséhez melyik program használata ajánlott, illetve az EEKH a készülék klinikai értékelését is hiányosnak ítélte.

hipertónia magnetoterápia

A magnetoterápiát hívei általában ízületi gyulladásokra, reumás fájdalmakra, vérkeringési panaszokra ajánlják. Működései elve, hogy pulzáló elektromágneses sugárzásnak teszik ki a problémás testfelületet — az alacsony frekvenciájú, Hertz közötti mágneses jelek elvileg növelik a sejtek áteresztő képességét, fokozva anyagcseréjüket, ami növelheti a vér oxigénszintjét is. Hatékonyságáról megoszlanak orvosi szakvélemények: Csiki Zoltán orvos az IME egészségügyi szaklapban például 20 oldalas tanulmányban mutatta be a kiegészítő gyógymódként használt magnetoterápia szerinte egyértelműen pozitív hatásait.

hipertónia magnetoterápia